Szolgáltatásaink

Mivel foglalkozunk?

A Power Szerviz Kft. Magyarország legnagyobb gyártófüggetlen gázmotoros kiserőmű szervize, több mint 15 éve van jelen a piacon.
Az alábbi gázmotor gyártók modelljeinél rendelkezünk a legjelentősebb szerviztapasztalattal: Jenbacher, Guascor, Caterpillar, MWM/Deutz, Liebherr, R-Schmitt, MAN, Perkins, Waukesha.

Szervizes kollégáink folyamatosan részt vesznek a motorgyártók külföldi szakképesítésein és továbbképzésein, illetve a Power Akadémia™ belső képzési rendszerünk biztosítja a mindig naprakész tudásukat.

Mindennel foglalkozunk, ami gázmotoros kiserőművekhez köthető. De csak azzal!

uzemeltetes

Üzemeltetés

Pontosan tudjuk, hogy mennyire fontos a kiserőművek tervezhető rendelkezésre állása. Bármilyen konstrukcióban üzemeljen is a gázmotor, ügyfeleinknek a váratlan meghibásodások következtében jelentkező üzemidő kiesés súlyos anyagi kiadással/elmaradt haszonnal jár.

Diagnosztika

Saját fejlesztésű Power Diagnosztika™ szoftverünk segítségével másodpercenként akár 200 adatot is rögzítünk valós időben a kiserőmű működéséről. A szoftvert szervízes kollégáink fejlesztették azzal a szándékkal, hogy felkészülten tudjanak a helyszínre érkezni és már teljeskörű információval rendelkezzenek az üzemzavar lehetséges okairól. 

diagnosztika-2
Motorvezerlo

Motorvezérlő

Az európai villamosenergiarendszer egységesítése új műszaki kihívások elé állítja a gázmotorokat és azok tulajdonosait, mivel a korábban alkalmazott teljesítmény alapú rendelkezésre állás jelentősen csökkeni fog a jövőben. Ennek oka a szabályozói piac rugalmasságának növelése, a kiegyenlítő energia kihasználhatóságának optimalizálása.

Szerviz

Szerviz szolgáltatásunk keretében elvégezzük a gázmotor gyártója által előírt üzemóránkénti kötelező karbantartásokat, és a kiserőműhöz kapcsolódó összes gépészeti és villamos segédüzemi berendezés rendszeres karbantartását. 

Oktatás

A gázmotorhoz köthető gyártói képzéseken túl nem elérhető kifejezetten gázmotor szerelői oktatás, mely a villamos és gépészeti segédüzemet is komplexen tartalmazná.
oktatas
telepites

Telepítés

A kiserőmű telepítésének az egyszerűbb része a gázmotor, a komplexitását a rendszerek összehangolása adja (vészhűtők, hőcserélők, füstgáz hasznosítás stb.) Kiterjedt, megbízható és hosszútávon együttműködő partnerhálózatunk segítségével teljeskörű gázmotoros erőmű kivitelezéseket vállalunk, kulcsrakész átadással, garanciával. 

Felújítás

A gázmotorok miden főbb kopó alkatrésze cserélhető, felújítható. A felújítási szolgáltatásunk keretében vállaljuk motortípustól függően hengerfejek, dugattyúk, hengerperselyek, csapágyak, tömítések, vezérműtengely, short-block vagy long-block cseréjét, a gázmotor gyártójának előírása alapján, garanciával.

felujitas
hu_HUHungarian