Elismerések

MaTáSzSz Minősített Partner

A MaTáSzSz Minősített Partner program célja, hogy a MaTáSzSz Rendes tagok egy objektív pontozási lista alapján képet kapjanak azokról a gazdálkodó szervezetekről, akik az általuk gyártott, vagy forgalmazott termékkel, illetve az általuk nyújtott szolgáltatással kapcsolódnak a távhőszolgáltatási és/vagy távhőtermelési tevékenységekhez.

 

A sikeres pályázat által biztosított előnyök:

  • A MaTáSzSz Minősített Partner cím jelzi, hogy a vállalt érdemes a hosszú távú kapcsolat kialakítására a MaTáSzSz Rendes tagjaival
  • A MaTáSzSz Minősített Partner elsőbbséget élvez a MaTáSzSz által történő ajánlás okán
  • A MaTáSzSz évi rendszerességgel tájékoztatja tagjait a Minősítést elnyerő Tagozati Tagokról
  • A MaTáSzSz Rendes tagjai pontos és naprakész információhoz juthatnak a lehetséges beszállítókról

Tanusítványaink

Dun & Bradstreet Tanúsítvány

A Dun & Bradstreet (D&B) Tanúsítvány egy üzleti minősítő tanúsítvány, amelyet a Dun & Bradstreet nevű, nemzetközileg elismert pénzügyi információs és elemző vállalat állít ki. Ez a tanúsítvány egyfajta bizonyítvány arról, hogy egy adott vállalat stabil, megbízható és pénzügyileg egészséges.

A Dun & Bradstreet Tanúsítvány általában egy adott vállalat fizetési hajlandóságának, pénzügyi stabilitásának és általános üzleti teljesítményének alapján kerül kiadásra.

 

Családbarát munkhahely díj

A családbarát munkahely díj célja, hogy felismerje és elismerje azokat a vállalatokat és intézményeket, amelyek aktívan hozzájárulnak a munkavállalók családi életének támogatásához. Ez nemcsak a munkavállalók jólétéhez, hanem a munkahelyi elégedettséghez és lojalitáshoz is jelentős mértékben hozzájárul, ami végső soron a vállalatok versenyképességét és hatékonyságát is növeli.

Professzionális és megbízható partnerre vágyik?

Ne habozzon, hogy

hu_HUHungarian