Oktatás - Power Akadémia™

A Power Akadémia gázmotor karbantartás képzése átfogó ismereteket nyújt a gázmotorok működéséről és karbantartásáról. A résztvevők megtanulják az alapvető diagnosztikai technikákat, a rendszeres karbantartási feladatokat, valamint a hibák megelőzésének és elhárításának módszereit.

Ideális választás mindazoknak, akik mélyebb tudást szeretnének szerezni a gázmotorok üzemeltetésében és karbantartásában. A Power Akadémia képzése két szintben érhető el, mindkettő két napos, elméleti és gyakorlati oktatással.

Az I. szint alapvető ismereteket nyújt a gázmotorok működéséről, diagnosztikai technikáiról és alapvető karbantartási feladatairól. A II. szint haladó képzést biztosít, amely részletesen foglalkozik a komplexebb karbantartási és hibaelhárítási technikákkal, így a résztvevők magas szintű szakértelmet szerezhetnek a gázmotorok üzemeltetésében.

Ismerd meg csapatunk legújabb projektjét a Power Szervíz honlapján!
Ezt azoknak ajánljuk, akik a saját gázmotorjuk üzemeltetésére szeretnék kiképezni kollégáikat. Lehetőséget kínálunk átalános képzésre, illetve helyszíni felmérést követően az elméletet és a helyszínspecifikus elemeket összeillesztve adjuk át a hatékony üzemeltetéshez szükséges tudást.
 
Áttekintheted szolgáltatásainkat és referenciáinkat a Power Szervíz weboldalán található képek alapján!

Jelentkezés

Professzionális és megbízható partnerre vágyik?

Ne habozzon,

hu_HUHungarian