Üzemeltetés

Pontosan tudjuk, hogy mennyire fontos a kiserőművek tervezhető rendelkezésre állása. Bármilyen konstrukcióban üzemeljen is a gázmotor, ügyfeleinknek a váratlan meghibásodások következtében jelentkező üzemidő kiesés súlyos anyagi kiadással/elmaradt haszonnal jár.

Üzemeltetési szolgáltatásunk keretében vállaljuk, hogy 24/7 online Power Diagnosztika™ szolgáltatást végzünk, hiba esetén haladéktalanul megkezdjük annak elhárítását, és folyamatosan tájékoztatjuk az ügyfeleinket a várható hibaelhárítási időről, hogy tervezni tudjon.

uzemeltetes

Üzemeltetési szolgáltatásunkkal a gázmotor tulajdonosának és karbantartójának közös érdekeit még inkább előtérbe szeretnénk helyezni. Ebben a konstrukcióban az ügyfél rendelkezésre állás alapon fizeti a szolgáltatást, így amikor a gázmotor nem termel eredményt, nem is keletkezik szerviz költsége. Szolgáltatási csomag függvényében a díjaink akár a gázmotor teljes életciklusának minden költségét tartalmazzák.

Az üzemeltetési szolgáltatásunkkal a célunk az, hogy a kiserőmű 100%-ban rendelkezésre álljon a nem előre tervezett karbantartások idejében. Az üzemeltetési tapasztalatok alapján szükségesnek ítélt műszaki fejlesztések ajánlásában és kivitelezésében is „Számíthat az energiánkra”.

Professzionális és megbízható partnerre vágyik?

Ne habozzon, hogy

hu_HUHungarian