SZERVIZ

A Power Szerviz Kft. megalakulása után tevékenységét elsősorban Jenbacher gázmotorok javítási, karbantartási munkáival kezdte. Később, az évek során mind a szakember gárda, mind a motortípusok folyamatosan bővültek. Jelenleg már több motor típus átfogó szervizének megvalósítását is végezzük, többek között a CATERPILLAR; GUASCOR; MVM; DEUTZ és MAN gázmotorok.

 

gázmotor szervíz 1

Műszaki és technikai felszereltség, alkalmasság

A Power Szerviz Kft. megfelelő felszereltséggel rendelkezik bármilyen gázmotor típus felülvizsgálatához, és szervizeléséhez.

Magyarországi gázmotorjaink kiszolgálásához több szervizközpontot működtetünk. (Budapest, Gyöngyös, Kiskunhalas).

Társaságunknál több, mint 20 mérnök és szerviztechnikus áll alkalmazásban.

Társaságunk saját fejlesztésű távfelügyeleti rendszert működtet, mellyel nem csak szervizes kollegáink, hanem a kiserőmű tulajdonosa is internetről nyomon követheti berendezésének pillanatnyi állapotát, megjelenítve az összes működési paramétert, hibaüzeneteket, stb.

Tevékenységünket folyamatosan bővítjük Európa országaiban. Jelenleg is aktívan tevékenykedünk Németországban, Ausztriában, Hollandiában, Horvátországban, Szlovéniában, Szerbiában, Romániában, Szlovákiában.

Eszközök:

A karbantartások elvégzéséhez szükséges anyagmozgatási eszközökkel (pl. szivattyúkkal stb.), kéziszerszámokkal, speciális szerszámokkal, diagnosztikai műszerekkel (füstgázelemző, kompresszió-mérő, oszcilloszkóp, endoszkóp, nyomásmérők stb).

A kis, közép és nagyjavításokhoz szükséges anyagmozgatási eszközökkel (kézi és gépi emelőszerkezetek, segédvázak stb.), megbontáshoz és szakszerű összeszereléshez szükséges nyomatékkulcsokkal, speciális szerszámokkal.

gázmotor szervíz 2

Társaságunk rendelkezik a Waukesha, Guascor, Jenbacher, Deutz MWM gázmotorok és Leroy-Somer, Stamford generátorok teljeskörű gyári irodalmával, mely tartalmazza a szükséges karbantartási feladatokat, beépítési és kopási méret tűréshatárokat, lehúzási nyomatékokat, szerelési-technológiai utasításokat.

A vállalkozás jelenlegi személyi állománya:

Szerviz szakemberek – „fizikai állomány” 20 fő
Műszaki szakember – gépészmérnök, villamosmérnök 5 fő
Adminisztrációs munkatársak 5 fő
Összesen 30 fő